Radionica Pobunjeno čitam u Pančevu!

Voliš da čitaš, a dosadila ti je letnja lektira? Zanimljvo ti je da pričaš o knjigama koje si pročitala/pročitao? Intersuje te da saznaš više o književnosti i pisanju različitih vrsta tekstova?

PRIJAVI SE I POBUNJENO LISTAJ SA NAMA!

Projekat Pobunjena radionica kritičkog čitanja namenjen je svima od 13 do 18 godina koji vole da čitaju i žele da razgovaraju o knjigama.

Na čitaonici ćemo razgovarati o dva romana: “35 kalorija bez šećera” Jasminke Petrović i “Krofnica” Džuli Marfi, koje ćemo ti prethodno poslati na adresu, da možeš da ih prelistaš.

Gledaćemo i film o kojem ćemo takođe diskutovati, a razgovaraćemo i o tome kako se pišu kritički tekstovi. Sve učesnice i učesnici dobiće na poklon knjige o kojima će, ako budu želali, moći da napišu tekst koji će biti objavljen upravo na ovom sajtu! 🙂

Pobunjena radionica će trajati dva dana: 17. i 18. septembra (od 12h do 16h), a družićemo se u Gradskoj biblioteci u Pančevu. Za sve koje/koji nisu iz Pančeva, a žele da učestvuju, plaćamo putne trošove.

Sve što treba da uradiš je da se prijaviš OVDE ili da nam pišeš na mejl: minibookvica@gmail.com.

Projekat “Pobunjena radionica kritičkog čitanja” realizuje se u okviru projekta “Na sopstveni pogon” u saradnji sa Asocijacijom NKSS i  udruženjem Elektrika Pančevo.